Didde gryde
Indsendt : Red : |
|
|
Start med riste bacontern på panden. Tag det af panden. Rist mørbrad i smørret. Tag det derefter af og rist løg og porre til det blødt. Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, paprika, brun farin og piskefløde. kog det sammen.
kom bacon og mørbrad ned i saucen og smag til med salt og peber. koges i 15 min. tilsæt cocktail. varm dem i saucen i 5 min uden varme(så sprækker de ikke)og server. fx med ris. hvis man vil have champignon i skal de tilsættes sammen med løg og porre. |
|
Opskriften er vist 3015 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne