Røget laks og julesalat med ricottacreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Oprindelsesland : Italien Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne til cremen blandes. Julesalatbladene dryppes med citronsaft, og en skive røget laks vikles rundt om den nederste del af bladet. Cremen fyldes i. Pyntes med de midterste blade fra julesalaten og friske basilikumblade.
Serveres med mørkt, groft brød. |
|
Opskriften er vist 15256 gange,
og udskrevet 504 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Carina Lundahl - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift er virkelig god, hvis man ønsker en anderledes laks til frokost eller forret. Jeg har selv lavet den til frokostbord. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne