Rouladebund
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, sukker og salt til en tyk og luftig creme i 5 minutter med en elmixer.
Pisk vaniljesukker i cremen. Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggemassen. Læg et stykke bagepapir på en bradepande. Bred dejen ud på bagepapiret. Bag den midt i ovnen ved 220 grader i 8-10 minutter. (Almindelig ovn.) Læg et stykke bagepapir på køkkenbordet og strø det med sukker. Når kagen tages ud af ovnen, vendes den den med det samme på hovedet ned på bagepapiret med sukkeret. Læg straks et meget fugtigt (næsten vådt) viskestykker hen over og lad kagen køle ned. Når kagen er kølet ned, fjernes både viskestykke og det øverste stykke bagepapir. Fordel det ønskede fyld på bunden og rul rouladen sammen ved hjælp af det nederste stykke bagepapir. Sættes i køleskabet mindst en time før servering. TIP: Denne opskrift kan bruges til hjemmelavede lagkagebunde også. Hæl dejen i en springform og bag i ca 45 minutter på 180 grader (almindelig ovn). Afkøl kagen og skær den i tre bunde ved hjem af en kagedeler. |
|
Opskriften er vist 25360 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Karsten Knudsen - 2018-09-20 14:36:35 Udmærket rouladebund bagt ved varmluft 200 gr 8 til 9 min |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne