Vores stegte sild i eddike
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Tør sildefileterne, fjern evt rygben og giv dem et snit i kanten på begge sider af silden. Vend sildefileterne i rugmel blandet med salt og peber. Smelt fedtstoffet, og steg sildefileterne gyldne. Læg dem på fedtsugende papir.
Bland eddike, sukker, laurbærbærblade og peberkorn og giv den et opkog. Tag den fra varmen, og tilsæt atamon. Lad lagen blive kold. Skær løgene i tynde skiver. Læg de stegte sild i en skål sammen med løgene der lægges lagvis mellem sildene. Hæld lagen over og lad sildene trække mindst et døgn |
|
Opskriften er vist 5293 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-05-29 18:10:16 Rigtig god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne