Varmrøget laks med æbleflæsk
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Bacon ristes af i smørret ved middel varme. Løg og æble tilsættes og steges et par min. Krydres med salt og peber. Laksen lunes i ovnen ved 200 grader i 5-8 min. Anrettes på fad med æbleblandingen. Pyntes med frisk timian.
|
|
Opskriften er vist 21341 gange,
og udskrevet 649 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Brian Baggesen - 2011-04-08 19:48:37 Bacon må aldrig ristes af i smør;baconen kommer til at smage af smør.En varm pande, og hurtig svitsed, så bevarer baconet sin dejlige smag. anonym - 2010-10-07 16:57:01 Det var godt nok meget smör! aage - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne