Luksus ølbraiserede svinekæber
Hovedingrediens : Svinekød - Kæbeklumper Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Kæber:
Start med kæberne ca. 3 timer inden der skal serveres. Hak løg, gulerod og selleri, til små tern. Del æblet i fire. Brun kæberne godt af i en støbejernsgryde. Tag kæberne op og sauter løg, gulerod og selleri. Kom kæberne tilbage, sammen med æble, timian salt og peber (Pas på med salt, da sovsen skal koges ind senere), og hæld øllen over. Lad retten stå og småsimre i 2 timer. Hvis det er ved at koge tørt, tilsættes lidt mere øl eller vand. Når kæberne er super møre, tages de op og holdes varme. Si sovsen fra, og kog den ind på en pande, til en sirups agtig glace. Salat: Rør en dressing af sennep, olie, salt og peber. Vend salatbladene forsigtigt i dressingen. Franskbrød: Smelt smørret på en varm pande. Steg franskbrøddet gyldent på begge sider, og læg det på fedtsugende papir. Foie gras: Krydr skiverne med salt og peber. Varm en pande op til den er rygende varm. Skru ned for varmen og steg dem i et halvt minut på hver side. Anretning: Kom 2 spsk glace på en desserttallerken og kør det ud i en spiral, med bagsiden af en ske. Byg et ”tårn” af smørstegt franskbørd, salat, svinekæbe og foie gras. Top med en cornichon. |
|
Opskriften er vist 27663 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne