Haresteg på allans måde
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Allan Jensen Indsendt : |
|
|
Haren tø op, i sødmælk i et døgn og skylles og alle hinder fjernes og finpudses. ryg og køller skære fra resten kan bruges til fond
der lægges en bund på 6 stk. bacon og hare stykker lægges oven på. hakket enebær oven på haren sættes i en for varmet ovn 250c. i ca. 15 mim. der efter tages ud og ovnen sænkes til 125c. haren tages op af bradepanden der lægges en bund i bradepanden af persille, timian, laurbær, peberkorn og løg skiver af bacon pakkes om alle stykker af hare så det dækker helt og lægges oven på urterne og vildt fond hældes ved og sættes ind i ovnen igen og småsteger i ca. 2 timer for hver ½ time skal der hældes fløde over ca. 2 dl pr. gang kødet tages ud, hvor det trækker i ca. 15 mim si fonden og kassér urterne til sæt kantareller tyttebær brunfarin i fond/sovs jævnes og smages til med salt peber lidt mere brun farin, tyttebær og kulør efter behag tilbehør: kartoffelmos, salat med figner og valnødder og groftbrød |
|
Opskriften er vist 9806 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2015-01-01 19:53:04 fik den nytårs aften og den sovs er bar god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne