Sennepspickles
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsagerne skæres i små stykker og gives et opkog i vand tilsat salt. Skylles i koldt vand. Eddike koges med sukker. Majsmel, vand, eddikelage, gurkemeje, karry og sennep røres sammen. Jævningen hældes i eddikelagen og koges et par min.
|
|
Opskriften er vist 37912 gange,
og udskrevet 1725 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Sexfan - 2010-04-13 18:33:43 Kan man komme den i burgere? Karl og Karen - 2010-01-26 13:59:52 SUPER LÆKKER PICKLES!! Jeg kom ikke fløde i, og tilsatte perleløg og drueagurker, det blev rigtig godt. Jeg lavede også dobbelt portion af saucen. mkael - 2009-07-26 12:09:43 der skal ikke være noget fløde i opskriften, det vil mindske holdbarheden betydeligt. mvh. kokken Anne-Marie - 2009-01-21 13:57:40 Dejlig pickles, men er ikke enig med Stella i, at der er for lidt 'sauce'. Vi lavede dobbelt portion 'sauce', og måtte si væden fra efterfølgende. Stella - 2008-09-04 10:56:53 Det er en rigtig god opskrift - jeg laver dobbelt portion af "saucen" idet jeg synes den ellers er lidt for tør. Stella - 2008-09-01 19:50:49 Det er en mægtig god pickles, kun synes jeg der er for lidt "sauce", så næste gang laver jeg dobbelt portion til den samme mængde grønsager Conny - 2008-08-03 11:48:55 Det er den bedste pickles, vi nogensinde har smagt, selv min mand, der absolut ikke kan lide karry, er vild med den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne