Lakseroulade med rejer og dild dressing
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Helle Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Lakseroulade:
Rør flødeosten og spinaten sammen. Hvis du bruger frossen spinat, skal du sørge for at tø det op og klemme alt vandet ud af det først. Læg lakse skiverne en firkant på et stykke bagepapir. Smør et lag af flødeosten med spinat ud på laksen, og rul laksen sammen til en roulade (brug bagepapiret som hjælp til at rulle den sammen). Læg rouladen i køleskabet i mindst 30 minutter før servering. Dild dressing: Finhak dild og bland det i cremefraichen. Smag til med citron, salt og peber. Det er en smagssag, hvor meget dild man vil have i sin dressing, så smag dig frem :). Servering: Skær lakserouladen ud i skiver, og anret dem på en tallerken med rejer og dressingen. |
|
Opskriften er vist 96431 gange,
og udskrevet 508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne