Svampestuvning / Sauce
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt af : JJ Indsendt : Red : |
|
|
Hak svampene groft og kom dem på en pande med smeltet smør. Evt. hold lidt igen med noget af smøret, til en del af vandet er dampet af svampene.
Damp/rist nu svampene af til de er blevet "al dente", det tager et stykke tid. Tilsæt løbende alt smøret, muskatnød og hvidløg. Når svampene er dampet godt ind, smages til med salt og peber. Nu har du en lækker stuvning, som smager fantastisk på et stykke ristet brød. Hvis det sauce du er ude efter fortsætter du lidt endnu, ved at komme vand med oksebouillon i. For det bedste resultat, laves alt ovenstående dagen før og sættes herefter i køleskab. Før servering hældes fløden i og saucen koges lige op og smages endeligt til. Voila en fantastisk svampesauce til især oksekød. |
|
Opskriften er vist 5461 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne