Pistacio creme sauce ala JJ
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : JJ Indsendt : Red : |
|
|
Alle pistacie nødderne hakkes, og en lille smule tages fra til senere.
Løg og hvidløg hakkes groft. Løg, hvidløg og nødder svitses af (husk at gemme lidt nødder). De skal ikke svitses længe. Herefter kommes hvidvinseddike i(Her kommer det meget an på hvor "syrligt" man gerne vil have sin sauce, jeg selv kan godt lide den syrlig, derfor 3 spske). Det får lige lov at koge lidt eddike af inden det tages af varmen. Indholdet blendes nu sammen med enten smeltet smør eller olivenolie, så godt som muligt, jo mere "pasta" agtig jo bedre. Tilbage i gryden med nøddepastaen og nu tilsættes resten af ingredienserne, også de sidste hakkede nødder. Saucen koges op og smages til med salt og peber. Så er den klar til servering. Kan varmt anbefales til oksekød og/eller pasta. Tips: Du kan gemme lidt nødder og drysse over det du serverer saucen til, det ser dekorativt ud. |
|
Opskriften er vist 4713 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne