|
|
|
Dej:
|
3 |
dl. |
Sødmælk3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
25 |
gram |
Gær, frisk25 gram Gær, frisk
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
1 |
tsk. |
Sukker1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
50 |
gram |
Fuldkornshvedemel50 gram Fuldkornshvedemel
|
50 |
gram |
Rugmel, groft50 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
50 |
gram |
Grahamsmel50 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
50 |
gram |
Havregryn, finvalsede50 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
|
100 |
gram |
Smør100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
350 |
gram |
Hvedemel350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
2 |
dl. |
Tomatpure2 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
100 |
gram |
Løg, pillet vægt100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1 |
tsk. |
Oregano, tørret1 tsk. Oregano, tørret
|
300 |
gram |
Skinkestrimler, kogt300 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
|
250 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+250 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
| |
Dej:
Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt salt, sukker og æg samt fuldkornsmel, rugmel, grahamsmel og havregryn. Smuldr smørret i næsten alt melet og kom det i den anden blanding. Ælt dejen godt igennem og tilsæt resten af melet, hvis det er nødvendigt. Dejen skal være glat og smidig.
Dejen hæve i 1 time.
Dejen deles i 2, rul dejen ud til en firkant ca. 30x40 cm. på et meldrysset bord.
Bland tomatpure med fintrevet løg og oregano og bred blandingen over dejen. Læg skinke på, drys ost over og rul dejen sammen til 2 tykke pølser, der skæres i 2x12 skiver.
Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og lad sneglene hæve 20 min., før de bages øverst i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 min.
|