Røget laks med sennepspickles

Røget laks med sennepspickles, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
12 skiverrøget laks
 
 pickles:
100 g.gulerødder
100 g.blomkål
100 g.grønne bønner
100 g.squash
2 dl.lageeddike
150 g.sukker
2 spsk.majsmel
2 spsk.koldt vand
2 spsk.eddikelage
2 tsk.gurkemeje
2 tsk.karry
2 tsk.sennep
3 spsk.fløde
 
 
Opskrift:
Grøntsagerne skæres i små stykker og gives et opkog i vand tilsat salt. Skylles i koldt vand. Eddike koges med sukker. Majsmel, vand, eddikelage, gurkemeje, karry og sennep røres sammen. Jævningen hældes i eddikelagen og koges et par min. Køles af og røres med fløden. Grøntsagerne tilsættes. Lakseskiverne anrettes på fad sammen med sennepspickles. Sort peber kværnes over laksen, og der pyntes med dild.





karakterer:
Opskriften er vist 9800 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu