Tiramisu 07
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Oxbøll Indsendt : Red : |
|
|
Sukker, vanilje, salt og æggeblommer piskes til æggesnaps, mascarpone piskes langsomt i.
Æggehvider piskes stive og vendes forsigtigt i. God og meget stærk kaffe (afkølet), rom og marsala blandes. Ladyfingers dyppes i kaffeblandingen, til de er bløde. (Ca. 2-3 sek.) Brug en glas skål (Det gør serveringen en leg) Læg et lag af de opblødte ladyfingers og kom ca. en tredjedel af mascarponecremen ovenpå. Gør dette i alt 3 gange eller til du har brugt alle ingredienserne. Slut af med mascarpone cremen! Skal stå i køleskabet i mindst 24 timer (men 48 timer er endnu bedre) og drysses med kakopulver inden servering. Tips: Man behøver ikke at holde sig strengt til opskriften. Man kan bruge flere/færre æg samt lidt mere/mindre sukker alt efter hvordan man bedst kan lide det. |
|
Opskriften er vist 2819 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne