Tunmousse 21
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : nej Indsendt af : bijemi Indsendt : Red : |
|
|
- husblad i vandbad
- vandet hældes fra tunen - tun, cremefraiche, løg og citronsaft blandes - salt og peber tilsættes - smages til - husblad smeltes over lavt blus, med lidt vand - husblad hældes i under omrøring - fløde piskes stiv - fløde vendes i - smages til - hældes i forme - sættes på køl i minimum 3 timer |
|
Opskriften er vist 5854 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne