Chokolade/chili kage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør og chokolade over vandbad.
Pisk æggeblommer og flormelis hvidt. Pisk æggehvider stive. Bland chokolademassen med æggeblommemassen. Vend hviderne i. Bag halvdelen af kagen i en springform ved 160 grader (almindelig ovn) i 35 minutter. Køl kage af. Når kagen er afkølet, hakkes chilierne fint og blandes med den anden halvdelen af dejen, som så fordeles hen over den bagte bund. Stil den på køl i minimum 4 timer før servering, men bag gerne kagen dagen før. Den holder fint næste dag. |
|
Opskriften er vist 7232 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bo - 2017-06-28 09:09:01 hvilke styrke har chilien ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne