De bedste havregrynskugler
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Nickie Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ing. sammen, smag til med rom. Lad massen trække en halv times tid og smag evt til med mere rom hvis det er nødvendigt. Form små kugler og rul dem i kokosmel. Opbevares i bøtte med låg i køleskabet.
|
|
Opskriften er vist 5670 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne