Røget laks med brøndkarsecreme og chillimelon

Røget laks med brøndkarsecreme og chillimelon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-500 g.røget laks, 6 skiver
2 dl.tykmælk
2 dl.creme fraiche
2 dl.kærnemælk
3 bakkerbrøndkarse, halvdelen finthakket
100 g.gedeost, lys og evt. marineret
 salt
 peber
 
 Chillimelon:
0.5 melon
0.5 dl.vand
1 spsk.sukker
 sød chilli
2 nelliker
 
Opskrift:
Melonkødet skæres i små tern. Vand, sukker, chilli og nelliker koges op og hældes over melonstykkerne. Det trækker 1/2 time. Tykmælk, creme fraiche, kærnemælk, brøndkarse og smuldret gedeost røres sammen. Smages til med salt og peber. Væden hældes fra melonerne. Røget laks anrettes på fad, og brøndkarsecremen fordeles ovenpå sammen med chilimelonen.

Pyntes med brøndkarse og serveres med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 13347 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu