Røget laks med brøndkarsecreme og chillimelon
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Melonkødet skæres i små tern. Vand, sukker, chilli og nelliker koges op og hældes over melonstykkerne. Det trækker 1/2 time. Tykmælk, creme fraiche, kærnemælk, brøndkarse og smuldret gedeost røres sammen. Smages til med salt og peber. Væden hældes fra melonerne. Røget laks anrettes på fad, og brøndkarsecremen fordeles ovenpå sammen med chilimelonen.
Pyntes med brøndkarse og serveres med groft brød. |
|
Opskriften er vist 13347 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne