Bacon duftede ris
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Sebastian Indsendt : Red : |
|
|
Sauce:
opløs bouillon i vand og tilsæt fraiche 38%, Dionsennep og hvidløg lad det koge i 1 min ved svag varme rør derefter purløg og persille smag til med salt og peber Ris: Skær Bacon i strimler og steg det sprødt i en gryde lad det dryppe af på et stykke køkken rulle Steg risene i bacon fedet i 3-4 min under omrøring. Hæld vandet over og tilset salt. Kog risene som anvist på posen Skær peber frugterne i mindre stykker, og tomaterne i både (evt. lidt hvidløg på og i oven) til sidst venes det hele sammen. Serveres med mørbred |
|
Opskriften er vist 3194 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne