Chokoladekiks med vaniljecreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Dej:
Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Tilsæt ægget og pisk det ind i smørblandingen. Bland mel, kakao, bagepulver og salt i en anden skål. Tilsæt lidt af gangen af melblandingen ned i smørblandingen, mens du pisker ved lav hastighed. Dæk dejen med husholdningsfilm og stil den på køl 1 time. Lav cremen imens du venter. Creme: Pisk smør og flormelis sammen. Tilsæt vanilje og mælk. Hvis du vil have en fastere creme, tilsættes lidt mere flormelis. DEJ: Tag dejen ud af køleskabet. Hvis dejen er for klistret, æltes lidt mere mel ind i den. Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca 3 mm tykkelse. Udstik cookies i en passende størrelse, ca 6 cm. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i 12 minutter på 175 grader (almindelig ovn). Lad dem køle fuldstændig af på en bagerist. SAMLING: Kom fyldet i en sprøjtepose og sprøjt et lad ud på hele den afkølede cookie. Læg en cookie ovenpå, tryk de to cookies sammen og fortsæt samme procedure med resten. Opbevar kagerne i køleskabet. Tips: Udskift evt. vaniljecremen med en jordbærcreme. |
|
Opskriften er vist 2629 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne