Cremet kylling suppe
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Casper Grønkjær Indsendt : |
|
|
Steg kylling filetterne i smørret i en stor gryde i 10-15 min. Krydrer kødet godt med salt/peber og gerne lidt soya eller Engelsk sauce. Snit/pres hvidløget, og skær løg, gulerødder og selleri i firkanter. Når kødet er stegt tilsættes vand, bouillon, æbleeddike, chilisauce, grøntsager og krydderi (Ikke persillen). lad retten småkoge i 20-30 min. Husk at røre fra tid til anden, da den let kan brænde på. Tilsæt fløden, så den kan nå at koge med i 5-10 minutter. OBS. Suppen må ikke buldre koge med fløden i! Jævn suppen, hvis du ønsker en lidt tykkere suppe.
Server suppen i en dyb tallerken, godt med persille på toppen og lidt sprødt brød og evt. revet ost. |
|
Opskriften er vist 15379 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne