Grisesylte 2
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : flü Indsendt : Red : |
|
|
Kød, kraftben og grisetæer, peberkorn,
laurbær, timian og salt kommes i en gryde. Hæld vand over så det dækker. Koges i 3 timer til kødet er meget mørt. Tag kødet op og lad en afkøle. Suppen sies og koges ind (incl. kraftben og grisetæer) - kraftigt. Når der er ca. 1 1/2 ltr. tilbage tages kraftben og grisetæer op og kasseres. Hæld eddike i fonden sammen med husblas (Husblas opløses i kold vand derefter i fonden) Kødet pilles fra benene og skæres i små stykker. Hak løgene i små stykker og bland det med kødet med peber. Fordel kødet i folieforme - hæld suppen over. Afkøl sylten - stil den køleskbet - den stivner i løbet af natten. Sylten kan holde i ca. 6-8 dage i køl og ca. 3 måneder i dybfrost. HUSK atkøbe rødbeder og sennep samt en Taffel akvavit og en enkelt øl |
|
Opskriften er vist 18048 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne