Veganske havregrynskugler
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Frederikke Indsendt : Red : |
|
|
Blend mandlerne til mel i en foodprocessor eller blender, så fint som muligt.
Tilføj de udstenede dadler til melet og blend igen til en jævn masse. Hæld kokosmel, havregryn og kakao i blandingen og blend endnu engang, når det også er blandet godt sammen tilsætter du appelsin saften og blender igen - hvis "dejen" maser sig op ad kanterne, så stop maskinen og tryk det ned igen - tilsæt gerne mere saft hvis det er lidt tørt. Når det hele er blendet godt sammen, former du det til en stor kugle og putter i en skål - efterfølgende skal det stå i køleskabet 1-2 timer. Efter tiden er gået rulles massen til små kugler og trillesefterfølgende i kokosmel. Opbevares på køl. |
|
Opskriften er vist 11829 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne