Pandekager 24
Indsendt af : Thereshani Indsendt : Red : |
|
|
1. Pisk æg, flormelis, salt og mælk sammen.
2. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og pisk til dejen er blank og klumpfri. 3. Rør smeltet smør i dejen, og lad den hvile ca. 2 timer. 4. Bag 20 store tynde pandekager på en varm pande. Kom lidt af dejen på panden, drej panden rundt så dejen fordeles i et tyndt lag på hele panden. Bag pandekagen til dejen er stivnet og pandekagen er gylden på siden der vender nedad. Vend og bag den på den anden side. Server pandekagerne varme med sukker og syltetøj eller med is og varm chokoladesauce. |
|
Opskriften er vist 7718 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Annelise - 2018-09-10 13:46:46 De er alt for søde, når der også skal frugtfyld eller sukker til. Det halve sukker er rigeligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne