Crumble Cake med sveskegrød
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt af : Henning Indsendt : Red : |
|
|
Skær smørret i små stykker og ælt det sammen med havregryn, kokosmel, hvedemel, rørsukker og bagepulver.
Kom sveskegrøden i en tærteform (24 cm) Smuldr dejen over grøden og bag kagen i en varmluftsovn ved 18O gr C i ca. 30 minutter. Serveres evt. med creme fraiche rørt med vaniljesukker. |
|
Opskriften er vist 11975 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne