Røget laks og hellefisk med fyldte æg

Røget laks og hellefisk med fyldte æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.røget laks
100 g.røget hellefisk
4 hårdkogte æg
2 spsk.fløde
1 spsk.Ravigottesauce
1 spsk.dild
 salt
 peber
 
 Dressing:
2.5 dl.tykmælk
2 spsk.mayonnaise
1 spsk.purløg
1 spsk.dild
1 tsk.karry
1 tsk.HP sauce
 salt
 peber
 
Opskrift:
Æggene halveres. Blommerne tages ud og blandes med fløde, ravigottesauce, dild, salt og peber. Det blendes. Fyldet kommes tilbage i de halve æggehvider. Dressingen røres sammen. Røget laks og hellefisk anrettes på et fad sammen med de halve, fyldte æg og dressingen hældes enten over eller serveres til.

Tips:

Kan evt. anrettes på en bund af hakket salat.





karakterer:
Opskriften er vist 16038 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-12-12 10:32:36
Super let forret med et oregano brød

  -   2009-03-12 09:55:06
Virkelig super også til et sildebord det ser festligt ud