Gløgg ala Oxbøll
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Fryseegnet : Nej Indsendt af : Søren O. Indsendt : Red : |
|
|
Kanel, ingefær, kardemomme kommes i et kaffefilter som lukkesmed en kødsnor.
Posen kommes i en gryde med vinen. Det varmesop til lige under kogepunktet. skru ned og lad det stå på svag varme i 10-15 min. Hæld portvin og rom i en skål med saft og skal af citronen. kom rosiner i og lad det trække i min. 3 timer. Før servering tages posen op. Tilsæt Rosinblandingen og Mandler, smag til med sukker (Evt. Portvin / Rom efter behov) varm op og server straks. |
|
Opskriften er vist 2964 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne