Gløgg ala Oxbøll

Gløgg ala Oxbøll, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 glas

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Gløgg

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Søren O.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 l.Rødvin
2.5 dl.portvin
0.5 dl.Mørk rom
0.5 Citron (Saft og skal)
2 kanelstænger
1 lille ingefær
3 stk.Kardemomme
10-12 Nelliker
3-4 tsk.sukker
1 god håndfuld rosiner
1 god håndfuld mandel flager
 
Opskrift:
Kanel, ingefær, kardemomme kommes i et kaffefilter som lukkesmed en kødsnor.
Posen kommes i en gryde med vinen. Det varmesop til lige under kogepunktet. skru ned og lad det stå på svag varme i 10-15 min.

Hæld portvin og rom i en skål med saft og skal af citronen. kom rosiner i og lad det trække i min. 3 timer.

Før servering tages posen op. Tilsæt Rosinblandingen og Mandler, smag til med sukker (Evt. Portvin / Rom efter behov) varm op og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 2985 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu