Gullashsuppe med krondyr
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortesmåkød Indsendt af : simon leth jensen Indsendt : Red : |
|
|
Løg, gulerod, rødpeber, paprika svitses uden at tage farve ca. 5 min ved ikke for høj varme.
Skru op for varmen og kødet kommes med i gryden og svitser med, lad det stå til kødet er svitset. Tomater hældes ved sammen med spidskommen, salt, og peber. lad det stå i ca 10 min og trække lidt. Hæld vand på og lad retten simre i 2-6 timer, jo længere jo bedre. Kartoflerne tilsættes ca 1 time før servering Serveres med groft brød og fed creme fraice. |
|
Opskriften er vist 9770 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne