Chokolade Brownies (let)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Bland de tørre ingredienser, rør æg og smør i.
Vend nødderne i. Hvis kagen ønskes lettere kan man piske blommerne hvide med lidt. sukker, hviderne piskes stive med lidt sukker, og resten af sukkeret vendes i hviderne. Melet og smørret blandes i blommerne og hviderne og nødder vendes i. Bages i en form ( ca 20*25 cm) foret med bagepapir ved 170 grader i ca 30 minutter, hold øje med kagen den må IKKE blive tør. Når der stikkes med en pind og der ikke er dej på er kagen færdig |
|
Opskriften er vist 8763 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer mathias - 2015-05-06 08:52:27 gode brownies den skal i bruge :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne