Orangestænger
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør, rørsukker og vaniljekorn piskes sammen, rør ægget i til en ensartet masse.
Blend mandlerne og til sæt dem sammen med hvedemelet og rør det hele godt sammen. Put dejen i en sprøjtepose med stjernetyld og sprøjt dejen ud i stænger, enten lange som skæres ud i 8 cm. stykker og løftes over på bageplade beklædt med bagepapir eller direkte i 8 cm. stykker. Bages ved 200 grader C. alm. ovn ca. 10 minutter på næstøverste rille til de bliver gyldne i kanten. Køles helt ned. Chokoladen smeltes over vandbad, fintrevet appelsinskal tilsættes. Appelsinskallen gør chokoladen lidt tyk, så vi tilsætter lidt vand. Stængerne pensles på bagsiden med chokolade eller dyp enderne i chokoladen og læg dem på bagepapir til chokoladen er stivnet. Evt. en tur i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 4170 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne