Kylling i karry 08

Kylling i karry 08, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Dennis Nielsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kyllingefilet
 Karry
1 stort løg
 Mild chili
 Sødmælk (kokosmælk kan også anvendes!)
250 g.ris
 
Opskrift:
Skær kyllingefiletterne i små tern, og derefter steg dem på panden.

Mens de ligger og steger på panden, hælder du en masse karry ud over kyllingerne.

Derefter skærer du løget samt chillien ud i tynde skiver, og putter i panden sammen med det andet. Når det så har lagt og stegt i små 5 minutter, tilsætter du så meget sødmælk du mener der er behov for da det er sovsen.
Lad det hele komme op og koge, og tilsæt evt. lidt jævner da det godt kan blive lidt tyndt.
Opskriften passer bedst sammen med ris.





Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Kylling i karry

karakterer:
Opskriften er vist 6491 gange,
og udskrevet 92 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu