Kylling i karry 08
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Dennis Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingefiletterne i små tern, og derefter steg dem på panden.
Mens de ligger og steger på panden, hælder du en masse karry ud over kyllingerne. Derefter skærer du løget samt chillien ud i tynde skiver, og putter i panden sammen med det andet. Når det så har lagt og stegt i små 5 minutter, tilsætter du så meget sødmælk du mener der er behov for da det er sovsen. Lad det hele komme op og koge, og tilsæt evt. lidt jævner da det godt kan blive lidt tyndt. Opskriften passer bedst sammen med ris. |
|
Opskriften er vist 6493 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne