Salsasuppe
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : ThereseLouigia.dk Indsendt : Red : |
|
|
Udhul tomater for den våde kerner. Kommes i en blender sammen med rødløg, hvidløg, jalapenos, basilikum, olie. Når det er blendet godt sammen, kommes salsaen i en gryde og jævnes med milda fløde. Herefter tilsættes kalvefond og ketchup. Lad småkoge under låg i ca. 10 min. Evt. Blend den færdige suppe med en stavblender for at undgå klumper! Toppes med evt. En klat cremefraiche og lidt kalkun bacon.
TIP: Suppen kan også blandes med pasta. Så har du en lækker pastaret. |
|
Opskriften er vist 1978 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne