Madagaskar sauce
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jørn Indsendt : Red : |
|
|
Løg, hvidløg og rød peber snittes/hakkes fint og sauteres sammen med Madagaskar peber indtil løgene er klare (de må ikke brune).
Derefter tilsættes whisky og det småsimre indtil whiskyen er helt optaget. Tilsæt fond og reducer til 1/4. Giv det en tur med en stavblender og tilsæt derefter piskefløde og kog ind til passende konsistens. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 10230 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne