Råmarineret fisk - Bentes fanø ceviche
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Bente Nybjørn Indsendt : Red : |
Fotograf: Bente Nybjørn |
|
Tigermælk: pres lime og hvidløg. Finsnit løg, gulerødder, chili, peberfrugt og ingefær. Hak koriander. Bland det hele i en skål og tilsæt salt og sukker.
Finsnit den rå fisk og mariner den i tigermælken i køleskabet mindst 2 timer. Avocadoer og mango fintsnittes og vendes i før serveringen. Server brød til. |
|
Opskriften er vist 14520 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne