Varm kartoffelsalat fra Sønderjylland
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Doddy Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skiveskær dem.
Koges i letsaltet vand (skal kun lige dække kartoffelskiverne i ca. 8-10 min, til de er næsten møre. 2 skalotteløg skæres i tern og svitses i margarine. (løgene må kun lige ændre farve). Tilsæt mel og rør det ud i løg-massen. Tilsæt vand, eddike, salt, peber og sukker. |
|
Opskriften er vist 5560 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne