Tonnys Linse suppe
Fryseegnet : er frydeegnet Indsendt af : Ole J Indsendt : Red : |
|
|
Steg løg, hvidløg, chili, ingefær (og evt. peberfrugter) og korianderfrø i lidt olivenolie ved middel varme. Skal ikke brunes, bare blødgøres.
Tilsæt linser (som du først har skyllet igennem i en si), bouillonterninger, vand, spidskommen og lad det hele simre i 20-25 minutter Tilsæt kokosmælk og gurkemeje og kog videre i 5-10 minutter. Blend suppen med en stavblender og bring i kog igen. Smag til med salt (og spidskommen) og server med tørristede græskarkerne eller bacontern. |
|
Opskriften er vist 4362 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne