Porchetta med flødekartofler og æble-løgkompot
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Frank Indsendt : Red : |
|
|
Læg porchettaen i et ildfast fad og krydr med salt og peber.
Stik evt et par laurbærblade ned mellem sværene og stil fadet i en forvarmet ovn 180C. Steg porchettaen efter anvisningen på pakken. Kartoflerne skylles, skæres i tynde skiver og lægges også i et ildfast fad. Rør piskefløde og mascarpone sammen med pesto, presset hvidløg og tørret persille. Krydr med salt og peber og hæld blandingen over kartoffelskiverne. Bag flødekartoflerne ved 180 °C i ca. 40 min. Når de er møre drysses der parmesanflager over og kartoflerne bager yderligere ca 5 min. eller indtil osten er gylden. Skær æblerne i både og løget i tynde ringe. Damp løgene i balsamico i en lille gryde. Når de er møre tilsættes rørsukker, salt og peber. Steg æblebådene gyldne ved svag varme i rosmarinolie og vend dem forsigtigt sammen med løgene. Lige inden servering drysses skåret basilikum over. |
|
Opskriften er vist 10418 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne