Øl Gris (Slowfood)
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : JJ Indsendt : Red : |
|
|
Kød, bacon, æbler og løg skæres groft og smides i en gryde med tranebær, salvie og øl.
Det hele bringes til at koge, skru ned for blusset og lad det hele simre under låg i 6-7 timer, til kødet "trevler" Det hele røres godt rundt og serveres med lækkert brød. Tip: Fransk Landbrød fra Bilka/Føtex, kan varmt anbefales, men ethvert godt brød kan bruges. |
|
Opskriften er vist 4329 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-11-18 16:56:48 Jeg glemte at tilføje en griseknogle, den skal i helt i starten. Så marven kan koges godt ud. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne