Boller I Karry (med chokolade)
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Mudkip's bag Indsendt : Red : |
|
|
Teg en mellem stor gryde og fylder 3/4 dele op med vand og lader vandet koge op.
Form frikadellerne og put dem i det kogende vand. tag dem op når de har flydet i toppen af vandet et stykke tid, ikke når de begynder, men når de har flydet i ca 1 minut, ellers er de ikke helt færdig. Hæld vandet over i et litermål eller en kande. Smelt smøren/margarinen (self i en tør gryde) kom karry'en i og rør godt rundt så det ik brander på. kom mel i til det bliver gyldent. sørg for at rør så det ikke brander på. Kom fløde og vand i, lidt af gangen af hver, til du får den konsistent du vil ha. Kom chokoladen i og lad det smelte ud. det vil fremhæve smagen af karry. Smag til med salt og pepper, måske lidt mere karry, hvis ikke du er helt tilfreds med smagen. Lad det koge op mens du rører rundt. Kom kødbollerne i karry sovsen til sidst. Tips: serveres med Vilde ris. |
|
Opskriften er vist 9782 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne