Elmers sild - Stegte sild i Tomat
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : Er ikke Fryseegnet Indsendt af : Gitte F Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vend sildefileterne i rugmel krydret med salt og peber og steg dem på panden i halvt smør og olie 3-4 minutter på hver side.
Lad dem afkøle mens lagen laves
Lage: Tag en gryde. put alle ingredienserne i og pisk det sammen under svag varme, til en lidt tyk sauce. Saucen hældes over de afkølede sild. Lad sildene trække et døgns tid i køleskabet. Server på en skrive rugbrød og evt. rå løgskiver. |
|
Opskriften er vist 31348 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2018-12-17 18:39:24 Skal de spises varme/lune eller kolde? anonym - 2016-01-07 10:24:51 minder meget i smagen, om en gammel opskrift min demente svigermor brugte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne