Elmers sild - Stegte sild i Tomat

Elmers sild - Stegte sild i Tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke Fryseegnet

Indsendt af : Gitte F

Indsendt :      Red :
Elmers sild - Stegte sild i Tomat, billede 4 Elmers sild - Stegte sild i Tomat, billede 1 Elmers sild - Stegte sild i Tomat, billede 2 Elmers sild - Stegte sild i Tomat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 sildefileter
 Rugmel
 salt
 peber
 
 Tomatsauce:
1 dl.Salatolie
2 dl.Tomatketchup
6 spsk.Eddike
10 spsk.Sukker
6 tsk.Karry
1 tsk.Peber
1 tsk.Sennepspulver
1 løg i tern
 
Opskrift:
Vend sildefileterne i rugmel krydret med salt og peber og steg dem på panden i halvt smør og olie 3-4 minutter på hver side. Lad dem afkøle mens lagen laves

Lage:
Tag en gryde. put alle ingredienserne i og pisk det sammen under svag varme, til en lidt tyk sauce. Saucen hældes over de afkølede sild.

Lad sildene trække et døgns tid i køleskabet.

Server på en skrive rugbrød og evt. rå løgskiver.





karakterer:
Opskriften er vist 31348 gange,
og udskrevet 470 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-12-17 18:39:24
Skal de spises varme/lune eller kolde?

  -   2016-01-07 10:24:51
minder meget i smagen, om en gammel opskrift min demente svigermor brugte