Chokoladekage med pålægschokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Gitte F Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres til sammen. Ægget tilsættes og massen piskes til den er cremet.
Alle de tørre dele blandes med melet og sigtes, derefter vendes sammen med den cremet masse. Til sidste vendes kakaomælk i. Dejen lægges skriftevis med pålægschokolade i en smurt sandkageform og bages ved 190 grader C. i varmluftovn i ca. 25-30 min. Tips: Der kan pyntes med pålægschokolade på toppen af kage. Ved at lægge pladerne 10 min før kagen er færdig i ovn og pladerne vil smelte pænt ud over kagen top. |
|
Opskriften er vist 9859 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer gitte f - 2016-03-17 10:43:59 1 portion svar til en sandkageform. Thomas - 2016-01-23 16:09:45 Hey kan ikke trykke hvor mange antal portioner jeg vil ha |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne