Mac n' cheese
Fryseegnet : Ikke Fryseegnet Indsendt af : Mazen Indsendt : Red : |
|
|
Riv ostene (eller brug ost, der i forvejen er revet).
Sæt vand over til at koge suppehorn. Svits smørret i en stor gryde/sautepande tilsæt mel og lav en opbagning. Tilsæt mælk, lidt af gangen, så massen bliver jævn og tyknet. Tilsæt ostene til mælkemassen sammen med creme fraichen. Varm kort og under MEGET svag varme massen indtil den bliver ensartet. Tilsæt salt, peber, chili og muskatnød. Kog suppehorn efter anvisninger og hæld vandet fra. Hæld derefter suppehornene i ostesaucen og rør godt. |
|
Opskriften er vist 8050 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2015-03-18 20:54:56 Hold op, dét smager godt! Ligesom den rigtige fra USA! Mazen - 2014-11-09 17:24:37 2½ dl mælk! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne