Røget laksetatar i kurv
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer og sennep piskes sammen. Salt og purløg røres i. Laksen hakkes groft og røres i æggemassen.
Filukurve: Der skal bruges 16 runde stykker med en diameter på 10-12 cm. Skær efter en underkop. 4 portionsskåle vendes på hovedet og smøres med smør. Dejen pensles med smør, og der lægges 4 stk. smurt dej på hver skål. Bages ved 180 grader i 15 min. Kurvene køles lidt af, inden de løsnes og fyldes med tataren. Pyntes med purløg. |
|
Opskriften er vist 22923 gange,
og udskrevet 508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne