Spicy helstegt Blomkål
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Karl Rechnagel Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 200 ° og let fedt en lille bageplade med olie. Braklægning.
Trim bunden af blomkål for at fjerne eventuelle grønne blade og træagtige stilke. I en mellemstor skål, kombinere yoghurt med lime citronskal og saft, chile pulver, spidskommen, hvidløg pulver, karry, salt og peber. Læg blomkål i skålen og bruge en pensel eller dine hænder til at smøre marinaden jævnt over dens overflade. (Overskydende marinade kan opbevares i køleskab i en lufttæt beholder i op til tre dage, og anvendes med kød, fisk eller andre grøntsager). Placer blomkål på den forberedte bageplade og stege, indtil overfladen er tør og let brunet, 30 til 40 minutter. Marinaden vil blive til en skorpe på overfladen af blomkål. Lad blomkål afkøles i 10 minutter, inden den skæres i kiler og servering sammen med en stor grøn salat. |
|
Opskriften er vist 7560 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne