Kinesergryde 02
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Løg, gulerødder og porrer skæres i tynde skiver. Hvidkål snittes fint. Kødet skal være i små tern.
Brun lidt margarine og brænd karry af heri. Tilsæt løg og porrer og brun dem. Brun kødet. Tilsæt gulerødder. Tilsæt hvidkål lidt efter lidt til det er faldet sammen. Tilsæt de flåede tomater sammen med lidt vand. Bland det hele godt sammen. Kog retten til den er mør ca 1½ time. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 3789 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Torben - 2017-10-10 14:18:31 Har prøvet kinesergryde nr.1den var god, så i aften laver jeg kineser nr.2. Birgitte - 2015-09-19 19:19:19 Tak for en god opskrift. Prøvede den lige her til aften(havde fået nogle skinketern forærende, som skulle bruges) Havde dog hverken porer eller hvidkål, så improviserede en smule: Majs i stedet for porer og ris ved siden af. Fik at vide, at den måtte jeg gerne lave igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne