Butterdejsæske med røget laks og rejer
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opvarm ovnen til 225 grader C. alm. ovn.
Rul 2 butterdejsplader ud til dobbelt størrelse på den lange led. Del hver plade i tre. af den 3 plade skærer du strimler ca 1 cm brede som du læger i kanten af de skårne plader. Pensl dem med sammenpisket æg og bag dem 15 – 20 min. Lad dem køle af. Pisk fløden og bland mayonnaisen i. Rør rejerne i. Smag til med peberrod, dild og citronsaft. Tryk midterstykkerne af æskerne lidt ned, læg en skive laks i bunden ad æskerne og fordel rejesalaten over. Server salat og citronbåde til. |
|
Opskriften er vist 102221 gange,
og udskrevet 4311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (69 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte11 - 2013-01-26 09:16:54 Jeg brugte dobbelt så mange rejer, som der står i opskriften. Jeg synes, fyldet blev for tyndt ellers. Jeg puttede fyldet i først og laksen ovenpå. Kan laves færdig et par timer før den skal serveres. Super lækker forret. Pigerne - 2012-01-18 09:33:13 Hejsa. Den hér ret ser helt vildt god ud! Vi vil prøve at lave den til hjemkundskab, -er den nem at lave? Glæder os til at smage den :D Knuz Pigerne :-P christine bagge - 2012-01-12 14:30:59 Skøn ret men brug cremfine piskning det ikke så fedt som fløde. Lotte - 2010-11-15 09:18:57 Laver den tit, er super lækker og meget nem, fyldet kan sagtens laves på forhånd. Den er bare for nice. :) Thomas - 2008-12-31 14:26:36 Den er super god. Bliver i øvrigt bestemt ikke dårligere af at fløde og mayonaise erstattes med græsk yoghurt. Rikke - 2008-08-16 17:03:05 Fantastisk opskrift! Brugte den som en del af en buffé´på arbejde. De var alle vilde med den. Jeg bagte nogle lange stænger af butterdejen i stedet for postionsstørrelser, det gjorde det lidt lettere når nu det var til 70 personer. Det er absolut ikke sidste gang jeg laver den!! anonym - 2008-02-28 21:41:43 Det er den bedste forret jeg har lavet og smagt.Jeg synes også at det smager godt,når fyldet rulles i en madpandekage. Helle - 2005-01-01 01:01:01 MUMS FILIBABA.....! rigtig lækkert.. skiftede dog fløde ud med cremefraicne og brugte let mayo.. 10 FRA MIG.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne