Lux bagt Kartoffel
Fryseegnet : kartoffel er nok ikke fryseegnet Indsendt af : Woodman Indsendt : Red : |
|
|
Kog bagekartoflerne i salter vand
skær et 'låg af hver kartoffel brug en dessertske til at grave et aflangt hul i hver kartoffel. Fyld hver hul med stegt hakket bacon og en tsk. smør og krydderurter ( løvstikke, purløg, ramsløg eller hvad favoritten er hos dig ) tag det kartoffel du gravede ud, put det i en skål og mas det med en gaffel, tilsæt en smule fløde og rod det sammen, det skal være som en rustik kartoffelmos, krydder med salt og peber efter behag dæk hullet med kartoffelmosen og put Kartoflerne i ovnen ved 220 grader i 20 min jeg pakker normalt kartoflerne ind i alufolie for det ser så godt ud når de serveres. |
|
Opskriften er vist 4146 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne