Kartoffel/gulerod mos med kød og ost
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartofler og gulerødder, skær dem i mindre stykker og kog dem i 30 minutter.
Lav dem til mos sammen med æggeblommer og krydderier og hæld lidt mælk i, til mosen har den ønskede konsistens. Hæld mosen i et smurt ildfast fad. Skær stegresten ud i små strimler og læg dem oven på mosen. Hæld ost over. Bages i 20 minutter i en 200 grader varm ovn (almindelig ovn). |
|
Opskriften er vist 3312 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne