Fiskefilet med øl-panering
Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk Indsendt af : GitteRM Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, majsmel og bagepulver i en skål, tag et par spiseskefulde fra en tallerken. Bland øl og danskvand i resten og rør til der ikke er flere klumper. Lad massen hvile i 20-30 minutter.
Dup fiskefileterne tørre med køkkenrulle og vend dem i melblandingen. Dyp dem herefter i øl-paneringen og kom dem langsomt i frituregryden eller på en pande med masser af varm olie. Steg til paneringen er gylden. Tips: hvis filetterne er tykke skal temperaturen være lidt lavere for frituregryden, da fisken ellers ikkenår at blive gennemstegt før paneringen bliver mørk. |
|
Opskriften er vist 10052 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer René - 2017-11-21 16:39:56 Ingen salt og peber. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne